Anemoon Langenhoff | regisseur | theaterdocent

Regisseur en theaterdocent met hoofd, hart en humor

Wat is jouw verhaal?

Je wilt zelf een voorstelling maken of je wilt je als speler of maker ontwikkelen. Je zoekt een regisseur of een docent die jou helpt het optimale uit jezelf te halen. Die je op een afgestemde manier uitdaagt verder te reiken met jouw talent. Die je bevraagt, inspireert en spiegelt, waardoor je nieuwe wegen durft te verkennen in inhoud, vorm en spel, zodat jouw unieke talent en jouw verhaal nog beter tot hun recht komen op het podium.

Neem contact op met Anemoon Langenhoff

bloemdiagram Anemoon rood

Voor wie een regisseur zoekt

Je wil een voorstelling maken, van idee tot een voor het publiek werkende uitvoering. Je hebt een thema en misschien al ruw materiaal. Maar wat is de essentie, hoe bouw je een dramaturgisch kloppend verhaal, hoe vertaal je dat in tekst, spel en vormgeving? Hoe haal je het beste uit je materiaal? Ik begeleid makende podiumkunstenaars van idee tot voorstelling door hun unieke verhaal en hun unieke talent te versterken. Ik help ze hun eigen ideeën te optimaliseren zodat de voorstelling staat als een huis: authentiek, dramaturgisch helder en gelaagd en optimaal uitgevoerd.

bloemdiagram Anemoon licht-roze

Voor wie een theaterdocent zoekt

Je bent een theatermaker die speelt en/of maakt en ondanks je ervaring in- en liefde voor het vak voel je dat er meer mogelijk is. Je wilt vrijer kunnen spelen, in betere verbinding met het publiek of je wilt leren hoe je tot rijker materiaal komt. Je wilt uitgedaagd en gespiegeld worden en zo nieuwe gebieden en vaardigheden ontdekken en leren inzetten, zodat jouw verhaal en jouw talent nog beter kunnen landen bij het publiek. Of je hebt nog helemaal niet zoveel ervaring, maar wel een groot verlangen te onderzoeken wat dat is: spelen en theatermaken. Hoe doe je dat? Wanneer wordt het leuk, voor jezelf en voor het publiek? Hoe krijgt het kwaliteit?