Rapen 4

Afgelopen zondag, op rokjesdag, heb ik mijn Corona-ruim-je wandelpad-en-tegelijkertijd-je-gemoed-op-activiteiten geprofessionaliseerd door in deze business als compagnon aan te nemen de zeer capabele en gepassioneerde Knoope Régis, die in onze raap-de-wereld-mooier-B.V. meteen een op Marktplaats gescoorde bolderkar en professionele handschoenen investeerde. En hij repareerde de grijper die niet meer lekker sloot.

We wilden het rondje rond de visvijver opschonen, waar wel voor een vuilniswagen ligt aan picknickresten, maar al op de weg er naar toe waren we vol. Op deze route in de struiken veel lege frisdrank- en bierblikjes en wijnflessen, twee gedumpte pakketten folders nog in de folie, gebruikt toiletpapier en een stuk of vier met hondenpoepzakje en al weggegooide hondendrollen. Op een grasveld onder een bloeiende kersenboom servetjes, een plastic bakje, plastic bestek en een stukje appel, ananas en aardbei van een verse fruitsalade van Albert Hein. Dejeuner suf l’herbe. 

Niet één condoom. Dat baarde ons zorgen. Op de terugweg, vlak bij de Jan Linders, dan toch nog een lege condoomverpakking in het gras. Gelukkig. De liefde werd nog bedreven.

Laat een reactie achter